Onepage-Violet-Plate

Opponoimme muutosta.
Tuloksellisesti, intohimolla, ainutlaatuiseksi.
Onepage-Slide3-Color-Fill

Kaikki lähtee identiteetistä.

Kirkas identiteetti mahdollistaa muutoksen.

Muutos mahdollistaa

paremman menestyksen.

Onepage-Violet-Plate

Raikkaan työkulttuurin hapettaja.

Muutoksen

opponoija.

WIAone logo
Uskomme, että muutos parempaan alkaa identiteetin tiedostamisesta. Vasta kun identiteetti on kirkas, on muutos mahdollinen. 
Aloitamme suunnittelun ja toteutuksen aina identiteettiin perehtymällä.
timantti

Palvelemme sinua silloin, kun

  • Haluat löytää oman, tiimisi, tuotteesi/palvelusi, yrityksesi ainutlaatuisuuden ja viestiä siitä kirkkaasti.
  • Haluat myynnin kasvavan ja menestyvän entistä paremmin.
  • Haluat saada ryhtiä ajankäyttöösi.
  •  Haluat kohennusta itsesi johtamiseen.
E

sittelemme ja etsimme asiakkaillemme tilanteeseen parhaiten sopivia toimintamenetelmiä ja työvälineitä. Käyttöön valitsemme yhdessä parhaat ja olemme mukana muutoksessa niin pitkään kun on tarvetta. Voidaan siis sanoa, että me käsikirjoitamme erilaisia juonen skenaarioita asiakkaamme ydintiimille, jotta ydintiimi voi keskittyä olennaiseen ja yltää huippusuorituksiin. 

Opponoimme jo olemassa olevia ja uusia menetelmiä ja ideoimme asiakkaamme kanssa uusia polkuja ja tarinavaihtoehtoja. Luomme uutta, hyvää ja raikasta puhtia menetelmillämme. Olemme itsenäisiä, innostavia ja intohimoisia muutoksen opponoijia ja raikkaan tekemisen kulttuurin hapettajia.

Me tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaamme onnistuu.

Hyödynnä kokemuksemme. Sitä on yhteensä yli 50 vuotta ja olemme olleet monessa mukana.

Esimerkiksi:

  • Perustamassa kansallista televisiokanava Nelosta
  • Kehittämässä matkailusta kaupungin 3. suurinta tulonlähdettä Afrikassa
  • Johtamassa kymmenien toimijoiden yhteismarkkinointihanketta menestyksekkäästi.
  • Kehittämässä tehokkaampia työmenetelmiä projektien johtamiseen.
  • Työskentelemässä johtoryhmä- ja hallitustasolla julkisella sektorilla sekä yritysmaailmassa.
  • Johtamassa satoja identiteettien kirkastuksia, brändäyksiä, markkinointi- ja viestintäkampanja- sekä verkkopalvelusuunnitteluja ja –toteutuksia.

Haluatko kuulla lisää? Tapaisimmeko?
Voit olla yhteydessä meistä kumpaan tahansa.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Pauliina Airaksinen-Aminoff
identiteettiasiantuntija, viestinnän kirkastaja
050 357 3549

Olen itsensä johtamisen valmentaja ja ainutlaatuisuuden asiantuntija. Teen työtäni intohimoisesti opponoimalla asiakkaidemme muutosta.

Omaan lähes 30 vuoden kokemuksen mediamaailmasta ja liike-elämästä sekä johtamisesta. Valmennan ja koulutan tällä hetkellä yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, toiseen asteen oppilaitoksissa, yrityksissä ja yhdistyksissä niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Intohimonani olevan valmentamisen aiheina ovat johtaminen, myynti ja markkinointi sekä viestintä.

Teen paraikaa myös väitöskirjaa liittyen johtajan identiteettiin. Perämoottorinani toimii kuusihenkinen perheemme.

Olen toiminut johtajana viimeiset 20 vuotta eri yrityksissä ja organisaatioissa. Törmään alituisesti samaan ongelmaan: johtajina tunnemme yrityksen ja organisaation, mutta emme itseämme emmekä vahvuuksiamme johtajina. Itsensä kehittämiseen johtajana olemme partnerini Johanna Rosnell-Varjon kanssa kehittäneet menetelmän, joka on testattu yli tuhannella kotimaisella ja kansainvälisellä yittäjällä – menetyksekkäästi. Tavoittenamme onkin tuoda tämä Identiteetti Booster -työkalu kaikkien nuorten ulottuville eri koulutusasteilla, jotta muutos parempaan johtamiseen olisi mahdollista.

Parhaan korkeakoulun johtamiseen olen saanut omasta yrityksestäni, jonka perustimme partnereideni Henri Loikkasen, Jaakko Nousiaisen, Sami Koskisen ja Feodor Aminoffin kanssa vuonna 2003. Please keskittyi digitaaliseen käytettävyyssuunnitteluun sekä identiteettisuunnitteluun. Myimme yrityksen A-lehtien tytäryritykselle Dialogille vuonna 2009. Jatkoin johtajana vielä vuoteen 2011 saakka, jonka jälkeen siirryin täysipäiväisesti WIA one –yritykseemme.

Taustaltani olen toimittaja ja kirjoittaja. Olen työskennellyt toimittajana Sanoma Magazinella (Helsingin Sanomat), AlmaMediassa (Uusi Suomi, Iltalehti), Otava Mediassa (Suomen Kuvalehti, Anna), A-lehdissä (Apu) ja monissa muissa julkaisuissa ja medioissa.

Olen ollut mukana perustamassa televisio-Nelosta toimien siellä kotimaisten ohjelmien tuottajana. Olin myös ensimmäisiä jyrkiläisiä, kun Maikkari päätti astua interaktiivisen televisiototeutuksen maailmaan 1990-luvulla.

Toimituspäällikkönä vastasin yli 240 suorasta tv-lähetyksestä sekä yhteyksistä Kanadan Much Musiciin, jossa kävin myös kouluttautumassa. Olen lisäksi työskennellyt Taivas mainostoimistossa ja amerikkalaisessa digialan toimistosa nimeltä Razorfish.

Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Olen myös suorittanut toimittajatutkinnon sekä kansainvälisen EAVE-tuottajatutkinnon. Teen paraikaa väitöskirjaa aiheesta “johtajan identiteetin vaikutus yrityksen menestykseen.” Johtajaidentiteetin tärkeydestä huolimatta tärkein roolini liittyy äitinä olemiseen. Olen 7-vuotiaan tyttären äiti, sekä varavanhempi kolmelle mieheni lapselle. Joudun siis johtamisen ihmiskokeisiin päivittäin. Onneksi.

Johanna Rosnell-Varjo
toimitusjohtaja, projektihallinnan asiantuntija
040 824 2756

Johanna Rosnell-Varjo on paikan markkinoinnin asiantuntija. Johanna on tiiminsä kanssa pokannut palkintoja mm. Hämeelle suunnitelluista ratkaisuista. Johanna on myös ollut mukana Ulkoministeriön rahoittamassa kehitysyhteistyössä ja osallistunut Kenian Nyahururun kaupungin matkailupalveluiden tuotteistamiseen menestyksellisesti: Tänä päivänä matkailu on  kaupungin kolmanneksi suurin tulon lähde. Johanna on erikoistunut projektihallintaan ja kohderyhmäanalyysien suunnitteluun ja tuottamiseen.

Johannan käytännönläheinen ja tinkimätön tapa toimia mahdollistaa tuloksellisen strategian ja toimintasuunnitelman toteutumisen.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

tyhja

Eveliina Nera
Communications Manager, Aller
tyhja

Janne Pullinen
Business Director, Marketing Services, Aller

Lasse Wendelin
Yritysvalmentaja, Prime Coaching & Consulting Oy